Rust keert weer aan Rusthovenlaan

Een ruime week na de brand in een kas van Vreugdenhil Bulbs & Plants, delen eigenaren Jochem & Marjolijn Vreugdenhil op LinkedIn een update over de achtbaan waarin men in dergelijke omstandigheden nu eenmaal verzeild raakt. Leest u mee.

"Zoveel bedrijven die direct voor ons klaarstaan, wat mooi om te zien hoe zoiets geregeld en aangepakt wordt in het Westland.

In de afgelopen week zijn Olsthoorn Greenhouse Projects en Hoogenraad bezig geweest met alles op te ruimen. Peter Dekker Installaties is bezig geweest met schermen en noodgevels. Stolze Installatietechniek, GST van Paassen B.V., HB Techniek zijn bezig geweest met noodvoorzieningen, zodat de overige afdelingen water en warmte kunnen krijgen. Hierdoor lopen de gewassen in de afdelingen eromheen, zo min mogelijk schade op. Ende Engineering (Hendrik jan van den Ende) is bezig met noodoplossingen voor de lopende banden en KUBO Greenhouse Projects is al bezig met noodreparaties aan het warenhuis.

Westland Adviesgroep is samen met Achmea ontzettend druk bezig om alles in goede banen te leiden voor ons. Er heeft een expert rondgelopen om te kijken wat de oorzaak is geweest van de brand. Uiteindelijk is een schakelkast gevonden waarin kortsluiting is geweest. Domme pech met grote gevolgen.

Ons team Vreugdenhil Bulbs & Plants en dan met name het team op de Rusthovenlaan, heeft alles zo goed voor elkaar dat onze klanten nergens last van hebben gehad. We zijn trots dat we zo’n mooi team hebben staan! "

bron: LinkedIn


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven