Deroose Plants kiest voor PAT ERP-software

Concept Data Systems en Deroose Plants starten in maart met de implementatie van het PAT ERP-systeem ter ondersteuning van de laboratorium- en kasproductie van jonge planten en afgewerkte planten.

Deroose Plants Group is een leverancier van jong plantmateriaal voor kwekers en plantages wereldwijd. Deroose en haar dochteronderneming Exotic Plants produceren hun planten in laboratoria en kassen in Europa, Azië en de Verenigde Staten. Begonnen als leverancier van jonge bromelia's, produceert het bedrijf nu een groot assortiment sierteeltgewassen, plantagebomen en fruit- en groentegewassen. Met een team van meer dan 800 mensen worden klanten wereldwijd bediend met zowel jonge planten als volgroeide planten.

Door de toenemende complexiteit ging het bedrijf op zoek naar een standaard ERP-softwareoplossing die de huidige en toekomstige plannings-, productie- en verkoopprocessen ondersteunt.

Een hoge mate van wereldwijde procesintegratie tussen de bedrijven was één van de belangrijkste vereisten en uiteraard moet de softwareleverancier een sterke en betrouwbare partner zijn voor de lange termijn.

Na gedegen onderzoek heeft Deroose Plants gekozen voor PAT software van Concept Data Systems. “PAT heeft een zeer goede staat van dienst in de productie van jonge planten en wordt sterk aanbevolen door haar klanten. De multi-company aanpak is ongeëvenaard en zal zorgen voor een volledige integratie van alle bedrijven binnen de groep.”

Directeur Maurice van Winden heeft veel ervaring in de software sector en vertrouwt erop dat de implementatie een succes wordt. “Het PAT-team, zowel de ontwikkelaars als adviseurs, is volledig gefocust op tuinbouwprocessen. Ze spreken onze taal, die zo belangrijk is in deze uitdagende wereldwijde implementatie. Ze hebben het vertrouwen verdiend van veel klanten, nu kunnen ze dit herhalen bij Deroose”

Peter Lindhout van PAT: ”Deroose is voor ons een uniek project. De volledige reikwijdte van laboratoriumproductie tot verkoop van volgroeide planten in meerdere regio's zorgt ervoor dat we alles moeten inbrengen wat we te bieden hebben en een beetje meer. We hebben ons de afgelopen 6 maanden voorbereid op dit project en zijn nu klaar om te gaan!”

Voor meer informatie:
Deroose Plants
Maurice van Winden
maurice.vanwinden@derooseplants.com
www.derooseplants.com

Concept Data Systems
Peter Lindhout
peter.lindhout@cds.co.at
www.conceptds.com/ 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven