Mathijs van der Knaap, Gasterij De Kwakel

"Behoefte aan persoonlijke klantbenadering neemt toe"

Tholen - "Door het wegvallen van de beurzen van onder meer Royal Flora Holland én de wens van bedrijven om hun klanten meer persoonlijk te benadering, zien we dat de behoefte van een eigen huisbeurs, al dan niet gecombineerd met collega kwekers of partnerbedrijven, toeneemt."

Dat vertelt Mathijs van der Knaap van Gasterij De Kwakel, een evenementenlocatie onder de rook van Amsterdam, Schiphol én Royal FloraHolland Aalsmeer. Zoals alle horeca heeft ook deze ondernemer te dealen met alle geldend coronamaatregelen, maar daarbinnen is het organiseren van bijvoorbeeld een huisbeurs prima mogelijk. Bovendien is daar onverminderd behoefte aan, ziet Mathijs, of misschien juist wel meer dan ooit.

"Hoeveel kerstbrorrels, jubilea en bedrijfsfeesten zijn er inmiddels niet op de lange baan geschoven? Onze locatie is bij uitstek geschikt voor een feestje. Van gewoon gezellig borrelen tot het ombouwen van de complete Gasterij in een groot casino, skihut of beach resort, voor ons is niets te gek."

Gasterij De Kwakel heeft verschillende sfeervolle ruimtes beschikbaar, alwaar een gezellige sfeer gegarandeerd is en de gastheer of vrouw iedereen van een hapje en een drankje kan voorzien. Kijk voor meer informatie op de website of neem contact op mat Mathijs en Simone: 06-13143903 of via info@gasterijdekwakel.nl.


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven