Erik Jaspers nieuwe Verkoopleider Glastuinbouw bij PlantoSys

Erik Jaspers is met onmiddellijke ingang gestart als Verkoopleider Glastuinbouw. Erik is momenteel binnen PlantoSys al werkzaam als internationaal adviseur glasgroenten voor onder andere Nederland, Frankrijk en Marokko. Deze werkzaamheden zet hij binnen zijn nieuwe functie ook voort. Daarnaast gaat hij zich bezighouden met het coachen en aansturen van de adviseurs glastuinbouw.


Erik op de Aardbeiendag 2020. Fotoarchief Groentennieuws

Met het initiëren van deze nieuwe functie bereidt PlantoSys zich voor op een toekomst waarin ze haar klanten nog beter van dienst wil zijn, legt algemeen directeur Alwin Scholten uit: “Een van de onderscheidende aspecten van ons bedrijf is, dat er bij onze salesmensen heel veel praktische teelt- en gewaskennis aanwezig is. Dit is een belangrijke pré om klanten een goed, gedegen en gewaardeerd advies te kunnen geven over de inzet van onze producten om de weerbaarheid van hun gewassen te vergroten. Erik gaat voor zijn salescollega’s in de glastuinbouw een belangrijke centrale rol spelen in de ontwikkeling van nieuwe kennis en het harmoniseren van bestaande kennis en adviezen. Wij denken hiermee onze klanten nog beter van dienst te zijn.”

PlantoSys ontwikkelt, produceert en verkoopt 100% natuurlijke biostimulanten en meststoffen voor de professionele land- en (glas)tuinbouw. 

Voor meer informatie:
PlantoSys
info@plantosys.nl  
www.plantosys.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven