Jesse Groen nieuwe Dealer Manager bij Martin Stolze

Jesse Groen is de nieuwe Dealer Manager bij Martin Stolze. Hij is 49 jaar, opgegroeid in een ondernemersgezin en werkte al op diverse posten in de tuinbouw. 

De komende jaren wil Martin Stolze haar activiteiten in de export uitbreiden. Naast de directe verkoop van oplossingen werkt Martin Stolze samen met internationale partners in Duitsland, België, Frankrijk, Spanje, Zwitserland, Oostenrijk, Polen, Noorwegen, Verenigd Koninkrijk, Australië, USA, Canada en Israël.

Jesse ondersteunt en begeleidt deze internationale partners om de gezamenlijke activiteiten verder uit te bouwen. Daarnaast zal Jesse het internationale netwerk uitbreiden door nieuwe partners aan te trekken.

Na de opleiding Middelbare Detailhandel is Jesse al jong terecht-gekomen bij een bedrijf dat zich bezighield met assimilatiebelichting. Na deze eerste kennismaking met de tuinbouw heeft Jesse gewerkt in de sales bij verschillende technische tuinbouw gerelateerde bedrijven (o.a. de kassenbouw, logistieke systemen en machinebouw).

Jesse: “Door de jaren heen is er veel veranderd, met name de innovatie is wat tuinbouw voor mij zo interessant maakt.”

Voor meer informatie:
Jesse Groen
Martin Stolze
Leemidden 23
2678 ME De Lier
+31 (0)174 51 81 13
info@martinstolze.nl
www.martinstolze.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven