Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Als je het met elkaar hebt over de centen, dan móet het met het vertrouwen goed zitten"

Met regelmaat laat FloraHolland in columns Ledenraadsleden aan het woord over wat een ledenraadslid bezighoudt, maar ook waarnemingen en ontwikkelingen komen aan de orde. Dit keer is het beurt aan kweker Herman de Jong, ledenraadslid en lid van de commissie Finance. Herman is eigenaar van De Jong Flowers in Noord-Holland.

Als je het met elkaar hebt over de centen, dan móet het met het vertrouwen goed zitten. Ik draai nu een aantal jaren mee in de commissie Finance. Dit is één van de dingen die ik heb opgestoken. Samen met de andere commissieleden discussiëren we met David (van Mechelen, financieel directeur) en zijn team over belangrijke financiële vraagstukken. Denk aan ict, Aalsmeer-Oost, orderpicken en ook de tarieven voor het volgende jaar. We behartigen hierin de belangen van de leden. Soms wordt er stevig gediscussieerd.

Klik hier voor de gehele column op de website van de coöperatie.

 

Publicatiedatum: