Rondje door de proeven bij Deliflor

Tholen - Deze week zijn er bij Deliflor Chrysanten de jaarlijkse bloeiproeven: Deli Florshop. Voor deze gelegenheid heeft Deliflor een zogenaamde 'Deli Florstore' ingericht, alwaar een aantal van de nieuwste, maar natuurlijk ook reeds gevestigde rassen worden gepresenteerd in de sfeer van een luxe warenhuis. Highlight zijn onder andere de pas net geïntroduceerde santini Pixel Amor, en ook de groene santini Smeraldo, die deze week voor het eerst op de markt verschijnt. 

Bezoekers zijn allicht op afspraak welkom, maar internationaal reizen is nog altijd moeilijk. Het beeldbellen, waarbij de veredelaar al pratend en filmend door de kas loopt en wat natuurlijk ook vóór corona al wel gedaan werd, is nu de gewoonste zaak van de wereld geworden.

Maar ook daar zijn weer varianten op, en daarvan is onderstaande een leuk voorbeeld. Gisteren leidde Lejla Begovic, marketing manager bij Deliflor, de kijkers van de Flower Circus rond in de kas en de Deli Florstore. Op deze manier kregen kijkers als het ware in groepsverband een live inkijkje in de laatste veredelingsresultaten en de enorme diversiteit van het Deliflor assortiment. De video is hieronder te zien.

Met Flower Circus 'Walks' (zogezegd als tegenhanger van het beproefde concept Flower Circus 'Talks') "loopt" John Elsgeest binnen bij alle mogelijke bedrijven in de internationale sierteeltwereld. Normaal gesproken is dat in het veld, maar nu voor de verandering eens indoors.

Bij Deliflor zijn de de zgn Delicatessen-shows een tweejaarlijks flower trials, alwaar de veredelaar klanten een kijkje achter de schermen geeft voor wat betreft de ontwikkelingen in het assortiment. Nu in tijden van covid en reisbeperkingen gaat dat allemaal wat lastiger, maar daarom zijn initiatieven als deze des te meer welkom.

Voor meer informatie:
Flower Circus
www.flowercircus.nl

 

 

 

Deliflor Chrysanten
www.deliflor.nl

 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven