Dümmen Orange schuift met locaties moederplantproductie

Dümmen Orange verplaatst de moederplantproductie van Midden Amerika naar Afrika, en omgekeerd. "Hiermee brengen we productie en markten dichter bij elkaar," aldus Noelia Mansilla, President EMEA van Dümmen Orange. "We boeken met name winst in de zuid-noord product flow. Transporttijden worden korter en we kunnen onze cold chain verbeteren. Dit komt de kwaliteit van onze producten ten goede en onze klanten kunnen profiteren van nog beter uitgangsmateriaal." 

Klanten van Dümmen Orange bezochten onlangs de moederplantlocatie van het bedrijf in Embu, Kenya, waar ze de kans kregen om de NGI, Dahlia en Coleus productie te bekijken die daar nu groeit. Deze variëteiten werden tot 2020 in Guatemala en El Salvador geproduceerd.

Willem Selen, Managing Director van Dümmen Orange in Kenia: "We zijn erg tevreden over de kwaliteit van de producten die we vanuit Midden Amerika naar Kenia hebben gehaald. We zien de groei van de diverse gewassen en onze productie helemaal in lijn liggen met wat we voor ogen hadden. De klanten die ons bezocht hebben waren onder de indruk van onze set-up en het gemotiveerde team hier in Embu."


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven