Uitslaande brand bij Vreugdenhil Bulbs & Plants, schade beperkt tot één afdeling

Afgelopen vrijdagavond is de locatie Rusthovenlaan van Vreugdenhil Bulbs & Plants getroffen door brand. Het betrof een uitslaande brand, maar de brandweer heeft het vuur snel kunnen insluiten waardoor erger leed is voorkomen. Eén afdeling is compleet verwoest, de overige afdelingen, inclusief alle vitale delen van de locatie, zijn intact.

Zaterdag zijn de eerste installatiebedrijven (en andere bedrijven), die naar eigen zeggen vrijdagavond al hun hulp aanboden, gestart met het aanleggen noodvoorzieningen.

“Op social media zagen wij al snel verhalen rondgaan, vandaar dat wij zelf met een reactie willen komen”, zo laten bedrijfsleiders Jochem en Marjolijn Vreugdenhil weten. “De oorzaak van de brand is nog niet bekend, schade-experts hopen nog een antwoord te kunnen vinden. Ook verscheen er in de media dat het om een plaats delict ging. Dit is een automatisch gegeven bij grote branden, om het een en ander uit te kunnen sluiten, al snel werd zaterdagochtend het pand vrijgegeven.”

“Vandaag is het weer ‘business as usual’, met ons gemotiveerde team zetten we de schouders eronder, alle klanten worden weer beleverd zoals jullie gewend zijn van ons.”

Voor meer informatie:
Vreugdenhil Bulbs & Plants
Monsterseweg 60A
2691 JJ s-Gravenzande
+31 174 413811
admin@vreugdenhilbp.com  
www.vreugdenhilbp.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven