DAEL Elektra en Van Dijk & Korteland fuseren

DAEL Elektra en Van Dijk & Korteland slaan de handen ineen en gaan samen verder. Een strategische stap richting de toekomst, zo laten de directies van beide bedrijven weten. De fusie wordt op 1 april 2022 geformaliseerd. Het personeel is op 12 januari geïnformeerd en per 13 januari zijn ook de zakenrelaties op de hoogte gebracht. De twee bedrijven gaan samen verder onder de naam DAEL Installatiegroep.

Beide bedrijven zijn gevestigde namen in het Westland en omgeving. De partijen werken al een aantal jaren regelmatig samen aan technische projecten in de utiliteit. Eind 2021 raakten de directies met elkaar in gesprek over een nauwere samenwerking. Al snel kwamen zij tot een overeenkomst om de krachten te bundelen en als één organisatie verder te gaan: DAEL Installatiegroep.

Ook aanleg en onderhoud van de databekabeling, het wifinetwerk, toegangs- en beveiligingssystemen zijn onderdeel van de dienstverlening van DAEL. Daarmee raakt het bedrijf ook aan de glastuinbouw. Zo werden er een straalverbinding bij een teler aangelegd. 

DAEL Elektra is 21 jaar geleden opgericht door Klaas en André van der Hout. Van Dijk & Korteland is 20 jaar geleden opgericht door Gert van Dijk. Enkele jaren later trad compagnon Barry Korteland toe tot het bedrijf in De Lier. Van Dijk & Korteland is specialist in het installeren en onderhouden van klimaatinstallaties. Zowel grootschalige projecten als kleinschalige specialistische opdrachten voor particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen.

Bron: DAEL


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven