Fikona in nieuw jasje

Met ingang van 2022 heeft Fikona een nieuwe huisstijl, waarmee het Regina merk nog sterker wordt gepositioneerd. De nieuwe visuele identiteit is voor (eind)klanten zichtbaar aan de etiketten en de online kanalen, zoals de website en social media van Fikona.

Etiketten
De afgelopen jaren heeft Fikona het Regina merk weten uit te bouwen tot een complete groene plantencollectie. Om het exclusieve merk nog beter te positioneren is het assortiment onder de loep genomen en heeft het merk een duidelijke en overzichtelijke inhoud gekregen. De Regina collectie kent nu vijf categorieën, deze vormen samen de basis van de nieuwe, moderne en stijlvolle visuele identiteit.

De uitwerking hiervan is per omgaande te zien in de nieuwe etiketten. De gehele Regina collectie wordt uitgeleverd in een herkenbare en consistente merkuitstraling. Door onderscheid aan te brengen in kleur en fotografie, is er voor elk product ruimte voor het eigen verhaal en kenmerken. Daarnaast is er gekozen voor een duurzaam label materiaal. Hierdoor is het etiket 100% te recyclen in de reguliere papierrecyclingstroom.

Website
De nieuwe website is ontworpen om een ultieme gebruiksvriendelijke ervaring te bieden met verbeterde navigatie en functionaliteit, terwijl bezoekers geïnspireerd worden door het uiteenlopende assortiment van Fikona. De website is te bekijken via www.fikona.be.

Vanaf 13 januari is er een exclusieve presentatie in de cash & carry van Waterdrinker, waar de nieuwe uitstraling voor het eerst aan het grote publiek wordt gepresenteerd.

Regina
Regina staat voor het hoogste niveau van perfectie in groene planten. Regina is in 2012 gelanceerd door Fikona als merk dat garant staat voor perfectie. De langzame en rustige teeltmethode die Fikona nastreeft, eerst in Midden-Amerika en Azië, en later in België, is de basis van de duurzame kwaliteit. Fikona dupliceert de natuurlijke omstandigheden zoals klimaat, watergift en groeiruimte in de kas. Dit zorgt voor een ontspannen en gezonde groei en uiteindelijk een sterke en vitalere plant. Fikona’s drive om alleen uitmuntende groene planten te telen, leidt tot perfectie in groen.

De Regina collectie bestaat op dit moment uit vijf categorieën: Ficus (verschillende blad- en stamvormen), Musa, Chamaedorea, Areca en Specials.

Voor meer informatie:
Fikona
Tallaart 58
2500 Koningshooikt
België
info@fikona.be 
www.fikona.be


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven