19-20-21 januari

Bloeiproef Deliflor Chrysanten in setting luxe shopping center

De commerciële bloeiproef van Deliflor Chrysanten vindt dit jaar plaats op woensdag 19, donderdag 20 en vrijdag 21 januari. Tijdens deze bloeiproef presenteert Deliflor de nieuwste veredelingsresultaten in chrysanten. De bloeiproef is alleen op afspraak te bezoeken.

Een bezoek aan de bloeiproef zal, belooft de veredelaar, ook dit jaar weer een beleving zijn. Er wordt een presentatie gebouwd die de illusie wekt alsof de bezoeker door een luxe shopping center loopt. Hier hebben de bekende Deliflor merken zoals Baltica en Magnum hun eigen ‘store’. Maar ook opkomende merken als Deligreen, Larsson en Couture worden hier gepresenteerd. Tevens krijgen bezoekers een heerlijk hapje en drankje aangeboden.

De nieuwe santini’s Pixel Amor en Smeraldo die respectievelijk in week 3 en 4 geïntroduceerd worden in de markt, zijn al in de Deli FlorStore te bewonderen. Verder staan er in de bloeiproef in de breedingkas uiteraard volop nieuwe nummers, die getoond worden aan de telers en handelaren.

Bezoekers kunnen zich zelf vooraf online registreren of een afspraak inplannen via hun accountmanager. Meer info is te vinden op www.deliflor.nl


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven