Beekenkamp Plants introduceert Superstar 'Kayla Red' in nieuwe poinsettia catalogus

Deze week heeft Beekenkamp Plants de Poinsettia catalogus voor 2022 uitgebracht. Hierin wordt ieder jaar de nieuwste Poinsettia veredeling gepresenteerd. Dit jaar de eer aan de Superstar ‘Kayla Red’; "de ideale Poinsettia voor kweker, handel en export".


Product Specialist Poinsettia Ard van der Lugt met de nieuwe Poinsettia catalogus

"Kayla Red valt niet alleen op door haar rode eikenhouten loof, ook heeft ze de perfecte V-vorm, een mooie cyathia én is ze hittebestendig. Door haar lange houdbaarheid is het daarnaast de ideale plant voor een langere verkoopperiode. In Noord-Amerika is Kayla Red ook al opgevallen."

Tijdens de Plantpeddler Poinsettia Variety Day 2021, een proef met 175 commerciële en precommerciële Poinsettia variëteiten, scoorde zij als beste rode variëteit.

Naast de nieuwste variëteiten bevat de catalogus van 2022 ook meer informatie over de nieuwe 128-gaats BKX-tray; de duurzame tray die onder andere uitermate geschikt is voor het automatisch oppotten van Poinsettia’s. Wist u dat alle Beekenkamp Superstars FairTrade™ gecertificeerd zijn, evenals de Princettia® -serie? Ook hier kunt u meer informatie over vinden in de catalogus.

Nieuwsgierig geworden? Klik hier voor de 2022 Poinsettia catalogus: Klik hier (PDF)    

Voor meer informatie:
Beekenkamp Plants
Korte Kruisweg 141
2676 BS Maasdijk
info@beekenkamp.nl
www.beekenkamp.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven