ISO Group stelt Arijleen Jordaan aan als CFO

ISO Group heeft Arijleen Jordaan (54) per 1 januari aangesteld als Chief Financial Officer. Met zijn uitgebreide financiële ervaring wordt Arijleen Jordaan bij ISO Group verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het strategische financiële beleid. De nieuwe CFO zal zich met name richten op verdere ontwikkeling van de ‘global footprint’ en interne beheersing bij het bedrijf.

Arijleen Jordaan neemt jarenlange financieel-bestuurlijke ervaring op internationaal niveau mee in zijn nieuwe functie. Zo werkte hij voorafgaand aan ISO Group onder andere als CFO bij respectievelijk Fokker Services en BMT Mercury Technology.

Arijleen Jordaan, CFO ISO Group: “Ik kijk ernaar uit een bijdrage te leveren aan de verdere groei van ISO Group, een mooi bedrijf met een krachtig en innovatief product in de agrarische sector. Een sector waar innovatie nodig is om kwaliteit en continuïteit te borgen en kosten te reduceren.”

“Om onze ambities en groei verder vorm te geven, was het aanstellen van Arijleen Jordaan een logische keuze”, aldus Wim van der Meijden, CEO ISO Group. “Met zijn kennis, persoonlijke drijfveren en ervaring met financieel-strategische projecten is Arijleen de aangewezen persoon om onze groei op een verantwoorde wijze te bestendigen.”

Voor meer informatie:
ISO Group
Middelkampseweg 9
5311 PC Gameren
sales@iso-group.nl
www.iso-group.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven