Nieuwe vloot Elektrische Pallet Trucks voor DLG

Daily Logistics Group (DLG) heeft opnieuw geïnvesteerd in een compleet nieuwe vloot EPT’s (Elektrische Pallet Trucks). Na het uitschrijven van een tender heeft DLG gekozen voor Prins Maasdijk als totaalleverancier voor de EPT-vloot. Alvorens de keuze door DLG is gemaakt, is er een periode van testen van verschillende types en merken aan vooraf gegaan. Nadat ook de “total cost of ownership’’ bepaald was heeft DLG gekozen voor de Cesab-pallet trucks van Prins Maasdijk.

Bij DLG speelt duurzaam ondernemen een belangrijke rol. Hiervoor heeft DLG allerlei plannen van de nieuwbouw van een crossdock-centrum in Maasdijk tot de juiste keuze van het vervangen van het intern transportmaterieel. De duurzaamheid van haar medewerkers staat hoog in het vaandel. Daarvoor zijn de opstappers ook allemaal uitgerust met verstelbare lastrekken. Deze zullen bijdragen aan de veiligheid bij het gebruik van verschillende maten pallets.

Tjeremy van Herwaarden (DLG) en Jan de Vink (Prins Maasdijk)

Voor de drukke periodes in het hoogseizoen stelt Prins Maasdijk extra machines ter beschikking, waardoor DLG makkelijk de service en de hoeveelheid geleverde goederen aan haar klanten kan opschalen.

Voor meer informatie:
DLG Logistics
www.dlg-logistics.com.

Prins Maasdijk
Tuindersweg 37
2676 BD Maasdijk
+31 (0)174 516240
info@prinsmaasdijk.nl
www.prinsmaasdijk.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven