Flynth onderzoekt mogelijke overname van Accon

Flynth Holding N.V. is in onderhandeling met Accon avm groep B.V. over een mogelijke overname van branchegenoot Accon avm. Het onderzoek en de onderhandelingen zullen naar verwachting  in het eerste kwartaal van 2022 zijn afgerond. 

Flynth en Accon behoren alle twee tot de top 10 van de Nederlandse accountancy. Het karakter van de twee organisaties is grotendeels vergelijkbaar, terwijl de dienstverlening van Accon avm complementair is aan die van Flynth. Net als Flynth heeft Accon avm zijn oorsprong in de agrarische sector. Zowel Flynth als Accon avm werken primair voor ondernemers in het Nederlandse midden- en kleinbedrijf, met een koppositie in de agrarische sector. Ook het landelijke netwerk van locaties in Nederland sluit goed op elkaar aan.

De mogelijke overname van Accon door Flynth is op dit moment in onderzoek en onderwerp van eerder genoemde onderhandelingen. Dit onderzoek en de onderhandelingen zullen naar verwachting  in het eerste kwartaal van 2022 zijn afgerond. Tot die tijd zullen hierover geen nadere mededelingen worden gedaan. 

Voor meer informatie:
Flynth 
info@flynth.nl
www.flynth.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven