Joris van Tol aan de slag bij DCM

Sinds 1 december is Joris van Tol de nieuwe accountmanager tuinbouw voor de regio West-Nederland voor DCM. In een brief aan relaties wordt hij als volgt voorgesteld:

Joris liep van jongs af aan mee in het tuincentrum van zijn ouders. Hierdoor was zijn interesse voor de groene sector al snel gewekt. Daarom heeft hij de opleiding MBO Groene Ruimte gedaan en aansluitend de opleiding Groothandel en Logistiek gevolgd.

Zijn carrière heeft zich de afgelopen 15 jaar voornamelijk in de boomkwekerijsector afgespeeld. En door zijn verschillende rollen, van internationaal verkoper bij een grote boomkwekerij in Boskoop tot adviseur bij een boomkwekerij toeleverancier, heeft hij vele kanten van de sector mogen zien.

Inmiddels was voor Joris de tijd rijp voor een nieuwe fase, een nieuwe uitdaging. Samen werken aan de groei van DCM, die uitdaging gaat Joris graag aan.

Joris gaat aan de slag in de regio Boskoop en het Westland waar hij zich met name zal richten op de boomkwekerij-, containerteelt- en glastuinbouwsector. 

Voor meer informatie:
Joris van Tol
DCM
06 - 835 54 738
jvt@dcm-info.nl 
www.dcm-info.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven