Pieter Zwinkels versterkt team WPS

Per 1 december is het salesteam van WPS versterkt met Pieter Zwinkels (33). Pieter wordt verantwoordelijk voor de Nederlandse en Duitse markt. WPS speelt zo in op de groeiende vraag naar automatiseringsoplossingen voor kwekers.

“Bij WPS liggen grote kansen. Door een tekort aan goede arbeidskrachten is de behoefte naar automatisering flink toegenomen in de glastuinbouwsector. Ik heb bewust gekozen voor WPS, omdat ik hier kan bijdragen aan slimme oplossingen op kwekerijen. Mijn 7 jaar ervaring bij Codema helpt me hierbij.”

Pieter vervolgt enthousiast: “Met mijn ervaring met software lever ik graag een positieve bijdrage aan de nieuwe ontwikkelingen bij WPS. Door de vragen van kwekers te koppelen aan de krachten van WPS verwacht ik dat we veel positiviteit in de markt kunnen creëren. Ik kan niet wachten om alle (potentiële) klanten te ontmoeten en met elkaar iets moois op te zetten.”

Pieter wordt op dit moment opgeleid in service, productie en oplevering. In het nieuwe jaar gaat Pieter zich volledig met sales bezighouden.

Klaar voor groei
Afgelopen jaren heeft WPS hard gewerkt om alle processen gereed te maken voor groei. “Om te kunnen groeien heb je een stevig basis fundament nodig, anders kun je niet bouwen. Afgelopen drie jaar is er flinke vooruitgang geboekt op gebied van klanttevredenheid, service activiteiten, projectmanagement, verdere uitbouw van internationale markten, structurering van R & D activiteiten en HR management. We hebben een duidelijke groeistrategie en zijn daarom extra blij met de komst van Pieter Zwinkels, die mooie ervaring meebrengt en een netwerk in de sierteelt heeft, “ aldus Digna van Zanten.

Voor meer informatie:
WPS
Kijckerweg 115
2678 AC De Lier
T +31 (0)174 671 371
info@wps.eu
www.wps.eu

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.