Bloemenveiling Sanremo moderniseert haar elektronisch veilsysteem met KOSMOS

De Mercato dei Fiori Sanremo in Italië koppelt haar veilzaal met KOSMOS, het verkoop- en informatieplatform van Aucxis. De veiling sloot een standaard KOSMOS-contract van vijf jaar af voor 200 gebruikers en 1 klok. Sanremo wordt tevens de eerste bloemenveiling die op KOSMOS zal draaien. 

KOSMOS brengt alle functionaliteiten van aanvoer, verkoop en na-verkoop samen, waardoor de bloemenveiling haar kopers en aanvoerders een maximale, moderne service biedt.

Aangezien het koperspubliek van Sanremo het product liefst fysiek in de veilzaal bekijkt, wordt het KOSMOS-platform geïmplementeerd in combinatie met de lokale tribune. Wanneer Sanremo dit in de toekomst zou wensen, kunnen de functionaliteiten voor kopen op afstand te allen tijde eenvoudig toegevoegd worden.  

De lokale omschakeling naar KOSMOS betekent alvast een grote meerwaarde voor de dagelijkse werking van de veiling. Zo zal de veilmeester over een nieuw scala aan functionaliteiten beschikken; een lijst die zal blijven groeien dankzij de KOSMOS-releases die Aucxis tweemaal per jaar uitrolt. 

Ook de kopers en aanvoerders halen voordeel uit de switch aangezien zij toegang zullen hebben tot verkoopstatistieken en andere rapporten. De kopers kunnen bovendien hun aankoop voorbereiden door o.a. de aanvoerverwachting en catalogus te raadplegen, producten te markeren enz.  

De indienstname van het standaard KOSMOS-platform in de veilzaal van Sanremo is voorzien voor begin 2022.  

Voor meer informatie:
Aucxis
Zavelstraat 40
9190 Stekene, België
info@aucxis.com
www.aucxis.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven