Vitelia Agrocultuur opent nieuwe locatie in GreenPort Boskoop

Op vrijdag 17 december is de nieuwe vestiging van Vitelia Agrocultuur aan de Denemarkenlaan te Hazerswoude-Dorp officieel opgeleverd. Onder toeziend oog van de directie en aannemer is de sleutel van het nieuwe pand symbolisch overhandigd. Vanaf deze nieuwe moderne locatie voorziet de toeleverancier van (boom)kwekers in de regio Boskoop in een totaalassortiment van kwekerijproducten.

Sleuteloverdracht nieuwe vestiging Vitelia Agrocultuur. Vlnr: Erwin Vergeer (directeur Vergeer Bouw), Nico v.d. Smit (bedrijfsleider Vitelia Agrocultuur te Hazerswoude-Dorp) en John Pouwels (directeur Vitelia Agrocultuur).

De splinternieuwe vestiging is gerealiseerd door bouwbedrijf Vergeer Bouw B.V. uit Reeuwijk. “Een mooie opdracht met een volledig energieneutraal gebouw als resultaat,” zegt Jeroen Verbaan van Vergeer Bouw.

“Op 18 december vorig jaar hebben wij de opdracht ontvangen om het nieuwe pand van Vitelia Agrocultuur te realiseren. En exact binnen 1 jaar is de oplevering een feit. Een mooi staaltje teamwork. De bouwgrond in deze regio zorgt vaak voor uitdagingen. Voor dit project hebben we daarom ook veel aandacht gehad voor de vloerconstructie. Uiteindelijk zijn we met zijn allen trots op het eindresultaat.”

Nico van der Smit, bedrijfsleider van de nieuwe vestiging aan de Denemarkenlaan, blikt trots terug: “Het is een turbulente periode geweest vanaf de eerste paal op 30 maart tot aan vandaag. Maar louter lof voor alle betrokken partijen voor hun inzet in deze roerige tijden. Op 3 januari openen we officieel onze deuren en beleveren wij onze klanten vanuit onze nieuwe locatie.”

De nieuwe vestiging van Vitelia Agrocultuur bevindt zich centraal op het ITC terrein en is eenvoudig te bereiken. Een strategisch gekozen locatie in het handelsgebied van plantenexporteurs en plantendistributiebedrijven in de Greenport Boskoop.

De feestelijke opening voor stakeholders en het grote publiek laat nog even op zich wachten. Vitelia Agrocultuur wacht geduldig af tot de huidige coronabeperkingen het toelaten om een officiële open dag te kunnen organiseren.

Voor meer informatie:
Vitelia Agrocultuur
www.vitelia.nl 


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.