Creatief met chrysanten

Afgelopen jaar heeft Gediflora de ‘Grow It Yourself’ challenge georganiseerd. In mei werden stekken van 3 variëteiten uitgedeeld aan het volledige team. Mensen op kantoor, medewerkers in de teelt en veredeling, maar ook medewerkers in de kassen werden gevraagd om de stekken op te kweken tot waardevolle en kleurrijke Mum Flowers-planten. 

Vier maanden later was het zover. De planten waren volgroeid en klaar om gekeurd te worden. De beoordeling van de planten gebeurde op basis van 3 categorieën: grootte, vorm en stevigheid. De jury bestond uit niemand minder dan Christine Devolder, moeder van huidige zaakvoerder Elien Pieters, die ook gedurende 30 jaar samen met haar man Dirk aan het roer stond van het bloeiende bedrijf Gediflora.

In de eerste ronde werd de Possidi White beoordeeld. Christine deed een grondige inspectie van de zelfgekweekte planten, deelde de punten uit en koos de 3 winnaars van deze ronde. Op de eerste plaats stond Gediflora's vrachtwagenchauffeur Geert. De tweede plaats was voor Vincent, de sales verantwoordelijke en de derde plaats ging naar Ward, de teelt verantwoordelijke.

Enkele weken later was het tijd om de senga mauve te beoordelen. Ook hier leverde vrachtwagenchauffeur Geert het beste exemplaar. Gevolgd door Davy, operationeel verantwoordelijke en Emma, een gloednieuwe financieel expert.

Na de derde ronde was het overduidelijke. Vrachtwagenchauffeur Geert is de terechte winnaar van deze eerste editie van de grow it yourself challenge. Zijn inzet werd beloond met een ballonvaart in een fleurige Mum-Flowers ballon.

Bekijk foto's van de deelnemers hier

Ballon
Van maart tot oktober werd de hemel opgefleurd met Gediflora's kleurrijke Mum Flowers ballon. Consumenten die tijdens het chrysantenseizoen van 2020 een Mum Flowers plant hadden gekocht bij Intratuin, Aveve of Oh Green, maakten kans op een ballonvaart in deze gloednieuwe ballon. Begin maart ging de ballon voor de eerste keer van de grond en hij was gedurende een periode van 8 maanden meermaals aan de hemel te spotten. Daarnaast zijn er ook enkele ballonvaarten uitgedeeld aan waakzame ballonspotters. Mensen die een foto of filmpje van de ballon op hun social media deelden maakten bijgevolg ook kans om even hogere oorden op te zoeken. Hieronder enkele beelden van de ballonspotters.

Voor meer informatie:
Gediflora
www.gediflora.be 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.