Zilveren erepenning voor Pieter Eenhoorn

Pieter Eenhoorn heeft afscheid genomen als voorzitter van VNO-NCW Westland-Delfland. Daarbij ontving hij gisteren een zilveren erepenning uit handen van burgemeester Bouke Arends van Westland.

Met zijn jarenlange bestuurlijke inzet in diverse functies is Eenhoorn van groot belang geweest voor het ondernemersklimaat in Westland, zo stelt de gemeente in een persbericht. In zijn functie als voorzitter van VNO-NCW Westland-Delfland is het gedurende 10 jaar altijd zijn streven geweest het Westlandse bedrijfsleven bovenaan te zetten. Daarbij stimuleerde hij onderlinge samenwerking en versterkte de Westlandse economie, in het bijzonder voor bedrijventerreinen, agro-logistiek en Greenport-gerelateerde bedrijven.

In 2020 nam Pieter Eenhoorn na 32 jaar trouwe dienst ook al afscheid bij BDO Accountants & Belastingadviseurs. Destijds blikte hij terug op zijn carrière

Bron: Gemeente Westland


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.