Armada Breeding en Selecta One gaan samenwerken in verkoop snijchrysanten

Selecta One en Armada hebben een overeenkomst getekend over de verkoop en distributie van snijchrysanten in Colombia en Kenia, vanaf 2022. De markt voor snijchrysanten in Kenia en Colombia zal worden overgedragen aan Selecta One. 

Beide bedrijven werkten al samen en die samenwerking wordt nu geformaliseerd. Voor Selecta One zijn het veredelingsprogramma en genetica van Armada 'een waardevolle toevoeging aan hun eigen sortiment', zo valt te lezen in een persbericht. Daar zijn 'de succesvolle leveringsketen, de wereldwijde testlocaties en marketing en sales teams weer relevant' voor Armada.

"We zien in Selecta One een strategische partner waarbij beide bedrijven vanuit hun expertise leiding geven aan het bereiken van hun doelen. We delen het gemeenschappelijke doel om ons bereik onder afnemers uit te breiden en te benadrukken hoe klanten worden bediend door sterke genetica en ze in de markt te plaatsen door een succesvolle keten”, aldus Gerard Lentjes, CEO van Armada.

Armada heeft zich gespecialiseerd in het genetisch verbeteren en creëren van nieuwe variëteiten van chrysanten gedurende de afgelopen 15 jaar en etaleert een rijke collectie van gevuldbloemige, enkelbloemige en diverse interessante noviteiten.

Jordi Caballeria, GM snijbloemen van Selecta One zegt: "'We zijn blij met de ondertekening van deze strategische overeenkomst, we zien het als een win-win situatie voor beide partijen en een echte stimulans voor de groei van Selecta One en een verrijking van ons sortiment: dit strategische partnerschap biedt ons de mogelijkheid om nieuwe, aantrekkelijke rassen te introduceren in belangrijke markten. Synergie voordelen staan centraal voor beide partijen.”

Voor meer informatie:
Armada
www.armadayoungplants.nl 

Selecta One
www.selecta-one.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.