Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Groenbeurs Zundert richt zich in 2022 op zomerse verkoop

Het is inmiddels voor veel internationale inkopers vaste prik op de agenda: de Groenbeurs Zundert. Normaal gesproken wordt die voorjaarsbeurs altijd in januari georganiseerd. Dit jaar zal dat vanwege de huidige situatie en verwachtingen omtrent Covid-19 niet mogelijk zijn. Daarom is besloten de fysieke editie van 19 en 20 januari te laten vervallen en om samen met de deelnemers de mogelijkheden te onderzoeken voor een zomereditie medio juni 2022.

Verkoopbeurs
Groenbeurs Zundert is een aanvulling op vakbeurs GrootGroenPlus, de relatiebeurs van de boomkwekerijsector. Deze najaarsbeurs zal ook in 2022 weer georganiseerd worden, namelijk van 5 t/m 7 oktober. Aanmelden voor deelname is reeds mogelijk via de website.

Bij de Voorjaarsbeurs ligt de focus echter op de verkoop; inkopers krijgen de mogelijkheid om binnen een aantal dagen heel efficiënt hun inkopen te doen bij de groenprofessionals uit Zundert en omgeving.

Daarom is besloten om Groenbeurs Zundert 2022 niet zonder meer af te blazen, maar te kijken naar alternatieve mogelijkheden. Een mogelijkheid zou verplaatsen naar juni zijn. De beursorganisatie komt rond 19 en 20 januari 2022 wel met extra (digitale) aandacht voor alle deelnemers, onder andere middels de derde uitgave van de KwekersBode.

Aansluiting bij (internationale) beurzen
Groenbeurs Zundert is er specifiek op gericht om inkopers in een zo kort mogelijk tijdsbestek, in één reis, een zo breed mogelijk sortiment te bieden. Daarom zal er - net als in januari - ook in juni gezocht worden naar aansluiting bij andere (internationale) beurzen.

Voor meer informatie:
www.groenbeurszundert.nl
www.grootgroenplus.nl 

Publicatiedatum: