Wisselingen van de wacht bij Greenport NHN

Er zijn een aantal wisselingen gaande binnen Greenport Noord-Holland Noord. In de stuurgroep komen met Sjaak Bakker, Nico Verduin en Gerard Out drie nieuwe gezichten. Ook op het programmabureau zijn er wisselingen.

Tegenover de komst van drie nieuwe namen in de stuurgroep staat het vertrek van José Vogelezang, Thijs Pennink en Monique Stam. Bij het programmabureau vertrekken Mandy Brouwer en Carmen Tammer. 

Sjaak Bakker, manager van de Business Unit Glastuinbouw & Bloembollen van Wageningen Research, is per 1 december toegetreden als stuurgroeplid. Hij komt in de plaats van José Vogelezang, die zich na zich vele jaren van inzet voor onze organisatie de komende tijd meer op andere uitdagingen wil richten.

Ook Thijs Pennink en Monique Stam nemen afscheid als stuurgroeplid. Thijs is directeur Ontwikkelingsbedrijf NHN en was sinds de oprichting van Greenport NHN in diverse rollen betrokken geweest bij onze organisatie. In december gaat hij met pensioen, waarmee ook aan zijn betrokkenheid bij Greenport NHN een einde komt.

Nico Out treedt toe in de stuurgroep vanuit LTO Noord, hij krijgt een plek in zowel het bestuur als de stuurgroep. Gerard Out treedt toe vanuit het Clusius en ROC Kop van NH als stuurgroeplid.

Mandy is per 1 december aan de slag gegaan als afdelingssectaresse bij het Martinuscollege in Grootebroek, terwijl Carmen op 1 januari de overstap maakt naar het bestuurssecretariaat van het Dijklanderziekenhuis.

Bron: Greenport NHN


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.