"Buiten de comfortzone is in de tuinbouwsector nog nooit zo relevant geweest als nu"

Certhon viert haar 125-jarig bestaan en het is niet moeilijk voor te stellen dat er in al die jaren veel is veranderd. Het bedrijf, dat de meest uitdagende tuinbouwprojecten ter wereld realiseert, presenteert een nieuwe identiteit.

Als voorbeelden noemt men de Certhon Harvest Robot, de SuprimAir kas die momenteel in Finland wordt gebouwd of het project Madar Farms: 's werelds eerste indoor farm voor het kweken van verse tomaten op commerciële schaal, midden in de woestijn.

Lotte van Rijn, General Manager: "Bij Certhon werken we met de belofte 'growing anything, anywhere, for everyone', een belofte aan de wereld. Een wereld die niet gebonden is aan ‘teeltregels’. Waar alles overal kan worden geteeld, ongeacht het seizoen of het klimaat. En waar iedereen in de wereld toegang heeft tot gezond, veilig en duurzaam voedsel."

Certhon combineert haar jarenlange ervaring en tuinbouwkennis met betrouwbare technieken, plantenwetenschap en kunstmatige intelligentie, om de teeltsystemen van de wereld van binnenuit volledig te veranderen. Tomaten in de woestijn, sla in Noord-Amerika en aardbeien in Hong Kong. Zo maakt Certhon deze belofte waar, aldus Lotte. "We zijn er trots op onze nieuwe identiteit te presenteren. Een vernieuwde identiteit, die aansluit bij onze positie in de markt. In woord, beeld en daad."

Het nieuwe Certhon is te bekijken op www.certhon.com


De Certhon Harvest Robot

"Het onmogelijke mogelijk maken"
Buiten de comfortzone is in de tuinbouwsector nog nooit zo relevant geweest als nu. Lotte: "De voedseltransitie vraagt om grote uitdagingen. Maar we zien ook kansen. Natuurlijk kunnen we de wereldwijde teeltsystemen niet in één dag veranderen, en zeker niet in ons eentje. We werken samen met telers, investeerders, onderzoekers en andere pioniers om een beter systeem te creëren. Ik nodig u uit om uw ambities met ons te delen. Daag ons uit. We zijn op ons best als we het onmogelijke mogelijk maken."

Voor meer informatie:
Certhon
www.certhon.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.