"Wat begon als een alternatief, is nu een wereldwijde online show"

Afgelopen vrijdag heeft Flower Circus een online demonstratie gehouden om de bloemisten wereldwijd te inspireren. Het is inmiddels een online traditie geworden dat Flower Circus op de eerste vrijdag van de maand een online demonstratie houdt. Wat begon als een alternatief voor de shows op locatie, is uitgegroeid tot een online show waarbij de gehele wereld meekijkt.

Ook dit keer trok de show weer kijkers van over de gehele wereld. Dit keer was het de beurt aan Flower Magician Michael van Namen om op te treden tijdens de show. Michael maakte 6 verschillende arrangementen in het thema Winter Wonders.Met de koude en donkere dagen van de winter is het goed om wat warmte en kleur in huis te halen. Michael liet zien hoe je dit doet op een speciale manier. Hij had een grote vaas gedecoreerd, waardoor deze een enorm mooi effect gaf, zeker met het bloemwerk wat hij er nog bij maakte.

Dat je met kleine vaasjes en boeketten eindeloos kan combineren liet Michael zien bij het tweede stuk. Met vaasjes en bloemen die qua kleur perfect bij elkaar pasten, creëerde hij in een handomdraai dit prachtige arrangement.Het derde stuk was een frameboeket, waarbij het frame gemaakt was van Asparagus met sneeuw. Door de bloemen tussen en onder de Asparagus te doen, ontstond er een sprookjesachtig boeket.

Nu met de feestdagen de mensen weer volop cadeau’s krijgen, hebben we ook weer volop verpakkingsmaterialen over. Michael weet daar wel raad mee. Hij gebruikte het materiaal om een fantastisch lijnenspel mee te creëren in zijn volgende boeket.

Als vijfde boeket kwam er een glitter frame tevoorschijn. Met de verschillende roze tinten van de bloemen zou dit zo maar eens het bruidsboeket van Elza kunnen zijn!

Als afsluiting had Michael een eigen versie van een kerstboom gemaakt, welke hij decoreerde met bloemen en groen. Een prachtige creatie om de show mee af te sluiten!

De volgende show is op 7 januari met Hans Zijlstra. De show is live te zien via de Facebook en Youtube pagina van Flower Circus

Voor meer informatie:
Flower Circus
info@flowercircus.nl 
www.flowercircus.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.