Go Green en Retail Solutions fuseren

Per 1 januari 2022 zullen Go Green en Retail Solutions gaan fuseren en verder gaan onder de naam Green Solutions. Met deze fusie bundelen de bedrijven de krachten, waarbij de kennis en knowhow van Go Green zal worden versterkt met de volumes en inkoopkracht van Retail Solutions.

Met de oprichting van Go Green in 2004 richtten de gebroeders Roos zich op de verkoop van tuin- en kamerplanten aan Garden Centres in Engeland. In 2010 is Retail Solutions opgericht met de focus op het beleveren van bouw- en supermarktketens in heel Europa.

Hoewel deze entiteiten in het verleden apart zijn opgericht, wordt er al vanaf het begin nauw samengewerkt en hebben beide organisaties afgelopen jaren veel groei en ontwikkeling doorgemaakt. Zo heeft afgelopen jaren de focus gelegen op de Brexit, de drievoudige vergroting van de locatie en het verder optimaliseren van de supply chain door middel van IT-innovaties.

Komende jaren streeft Green Solutions ernaar om een state of the art handelshuis te zijn dat als één snel en wendbaar team met plezier samenwerkt met partners op basis van eigen kracht. Om de beste verbinding tussen klant en leverancier te realiseren worden beide entiteiten samengevoegd tot Green Solutions onder het motto 'Proudly connecting'.

Voor meer informatie:
Green Solutions B.V.
www.solutionsbv.eu 
www.gogreenbv.eu 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven