Vreugdenhil Bulbs & Plants doneert aan het Zambian Carnivore Project

Deze week heeft Vreugdenhil Bulbs & Plants €11.250,- gedoneerd aan het Zambian Carnivore Project. Dit bedrag is afkomstig uit een deel van de verkoopopbrengst van het plantenmerk African Breeze van de kweker. Onder het African Breeze merk vallen acht verschillende potplanten, die alle oorspronkelijk afkomstig zijn van het Afrikaanse continent. Het is inmiddels de derde keer dat de kweker doneert aan het project in Zambia.

Personen op de foto van links naar rechts; Marjolijn en Jochem Vreugdenhil (tussen de eerste dubiums voor 2022)

"Door onze intensieve samenwerkingen met kwekers van Amaryllisbollen op het Afrikaanse continent, voelen we ons erg verbonden met Afrika. Tijdens het bezoeken van de kwekers in Afrika zien we met eigen ogen de prachtige natuur en maken we van dichtbij mee waarom deze projecten als het ZCP nodig zijn. Ik ben trots dat we op deze manier een klein stukje kunnen bijdragen aan het behoud en bescherming van de natuur en de wilde dieren", aldus Jochem Vreugdenhil

African Breeze in 2022
Ook komend jaar zijn de African Breeze producten weer beschikbaar. Zo zijn de eerste Ornithogalum dubiums al opgepot en worden de eerste Ensete maurelli’s opgekweekt in de kassen van de kweker. “We merken dat onze klanten steeds meer naar African Breeze vragen en de naamsbekendheid van het merk groeit. Daardoor wordt er vaak naar African Breeze producten gevraagd en willen ze ons verhaal graag weer doorvertellen aan hun klanten. We kijken er naar uit om volgend seizoen de producten weer te verkopen,” besluit Rob Klop (salesmanager bij Vreugdenhil Bulbs & Plants)

Voor meer informatie:
Vreugdenhil Bulbs & Plants
Monsterseweg 60A
2691 JJ s-Gravenzande
+31 174 413811
admin@vreugdenhilbp.com  
www.vreugdenhilbp.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven