Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Florensis optimaliseert kasplanning met Thinkwise Platform

Florensis heeft voor het low-code platform van Thinkwise gekozen om de planning te optimaliseren. Hiermee wil het bedrijf de versnelde groei van de organisatie ondersteunen.

De kasplanning werd tot op heden nog veelal in Excel berekend en uitgevoerd. Door de stijgende volumes zijn de uitdagingen op het gebied van planning exponentieel toegenomen en bleek Excel uiteindelijk ontoereikend.

Bovendien maakt Florensis de transitie naar een data gedreven organisatie en is het van belang om data éénduidig en op één centrale plek te registreren. Flexibiliteit is cruciaal, zodat voortschrijdend inzicht snel geïmplementeerd kan worden

Bij het selectietraject met PWC waren 13 partijen betrokken. Dit varieerde van standaard applicaties tot low-code platformen. Uiteindelijk is het Thinkwise platform geselecteerd als best passende oplossing. Na een succesvol Proof of Value project, was Jeroen van Zomeren, IM&ICT Manager bij Florensis, overtuigd dat Thinkwise de juiste oplossing is: “Door de visie van Florensis te combineren met het low-code platform van Thinkwise, waren we in staat om al binnen twee maanden de eerste versie van de nieuwe planningsapplicatie te realiseren.”

Florensis start nu met het opleiden van ontwikkelaars.

Bart van ’t Klooster, Senior Account Executive bij Thinkwise: “We zijn trots om een succesvol familiebedrijf als Florensis als klant te mogen verwelkomen. Naast de planningsapplicatie verwacht ik dat ons low-code platform ook op andere gebieden van toegevoegde waarde is binnen Florensis. We kijken uit naar een succesvolle partnership.”

Naar verwachting gaat de eerste versie van de applicatie voor het eind van 2021 live.

Publicatiedatum: