Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Power Valves groeit steeds meer

Power Valves, onderdeel Power Plastics, groeit. "En niet alleen in omzet en aantallen afsluiters die wij leveren, maar ook steeds meer in de diameters", vertelt David de Wit.

"Daar waar tot enige jaren geleden een DN 300 mm al een behoorlijke diameter was, leveren wij nu inmiddels standaard vlinderkleppen tot en met DN 1000 mm in zowel hand, elektrisch als pneumatisch bediende uitvoering. Deze vlinderkleppen vinden hun weg naar onze relaties in de glastuinbouw, maar ook naar de algemene industrie en de (afval)watermarkt."

De vlinderkleppen vanaf DN 25 mm worden geleverd met verschillende zitting materialen zoals, EPDM, NBR, FKM (Viton) en PTFE.  Voor de klepbladen kunnen klanten kiezen uit: GGG met Nickelplating, Composiet, Stainless Steel 1.4408, Super Duplex 2507, AluBrz alsmede PTFE bekleed.

Naast het programma vlinderkleppen groeit Power Valves ook op het gebied van terugslagkleppen. David: "Hier maken wij een forse groei mee in zowel kunststof als in (nodulair) gietijzeren terugslagkleppen, in zowel met enkele disc als in de duo disc uitvoering."

Voor meer informatie:
David de Wit
Power Plastics bv
+31 252 216650
info@powerplastics.com 
www.powerplastics.nl 

Publicatiedatum: