Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"We voelden ons echte winnaars met de nominatie"

Freek en Joost Jansen van Plantanious blikken terug op de nominatie voor de Tuinbouw Ondernemersprijs 2020: "Wij zijn voorgedragen door de Rabobank. De voordracht was zeker de moeite waard, want we hebben een mooi podium gekregen om het verhaal van ons bedrijf te vertellen. De Tuinbouw Ondernemersprijs heeft ons veel gebracht, naast de publiciteit is het ook een zakelijke en persoonlijke ontwikkeling geweest."

De mannen wonnen de prijs niet, maar toch voelden ze zich ook echte winnaars met de nominatie van deze mooie prijs. "De bijeenkomst was er eentje om niet snel te vergeten: de mooie locatie, de gespannen koppies van ons personeel en de grote interesse vanuit de sector. De nominatie heeft ons alleen nog maar enthousiaster gemaakt om door te bouwen aan onze mooie organisatie."

De tweelingbroers Joost en Freek Jansen leiden Plantanious, een potplantkwekerij die al drie generaties in de familie is. De jonge ondernemers telen kamerplanten en bloeiende seizoensproducten onder 4,5 hectare glas in Kwintsheul. Bij de productie wordt samengewerkt met collega-bedrijven in binnen- en buitenland. Op die manier is Plantanious in staat om voor zowel de daghandel als de retailklanten een breed assortiment te voeren en is daarmee in staat om de productiviteit van de onderneming te verhogen.

Bron: Tuinbouwondernemersprijs

Publicatiedatum: