Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Designbloempot van 100% afval

Capi Europe maakt bijzondere design bloempotten voor binnen en buiten. Met recht is de nieuwe designbloempotten van het bedrijf 'bijzonder', want de bloempotten uit de Waste Collectie van Capi worden gemaakt van 100% afval. De grondstoffen bestaan uit visnetten, afvalkurk en gerecyclede Capi bloempotten. 

De collectie wordt volgens de producent 100% klimaatneutraal geproduceerd en is ze voorzien van het CO2 Neutral-label. De bloempotten worden in Nederland gemaakt.

Design
De Waste potten zijn eigentijds vormgegeven en uitgevoerd in een gladde Smooth variant of met een organische Rib-structuur. Ze zijn robuust en tegelijk licht van gewicht. De potten zijn geschikt voor binnen en buiten. De bloempotten zijn breukbestendig, vorstbestendig en UV-resistent en blijven daardoor volgens de producent 'mooi onder de meest erbarmelijke weersomstandigheden.'

Het CO2 Neutral label
Het CO2 Neutral label garandeert dat bedrijven die dit label ontvangen actief hun lokale en wereldwijde klimaatimpact berekenen, verlagen en compenseren. Dit label kan alleen verkregen worden dankzij aantoonbare klimaatinspanningen. 

De Waste Collectie bloempotten van Capi zijn verkrijgbaar bij tuincentra, bloemisten en webshops. Consumentenadviesprijs vanaf  44,99 euro.

Voor meer informatie:
Capi Europe
www.capi-europe.com 

Publicatiedatum: