Dümmen Orange en Jan Spek Rozen breiden samenwerking in Zuid-Amerika uit

Veredelaars Dümmen Orange en Jan Spek Rozen breiden hun samenwerking in Zuid-Amerika uit. Vanaf januari 2022 treedt Dümmen Orange op als exclusief agent voor Jan Spek Rozen in Ecuador. Dümmen Orange was al agent voor het snijrozenassortiment van Jan Spek Rozen in Polen, Kenia, Ethiopië, Zuid-Korea, Japan, Nieuw-Zeeland, Colombia en Brazilië.

Erik Spek, Director Jan Spek Rozen (links) en Reinoud Hagen, Managing Director Cut Flowers, Dümmen Orange

De sterke band tussen de veredelaars bestaat sinds 2016. Synergievoordelen staan voor beide bedrijven centraal. Voor Dümmen Orange zijn de snijrozen van Jan Spek Rozen een gewaardeerde aanvulling op het eigen assortiment. Het uitgebreide verkoopteam en de vermeerderingscapaciteiten van Dümmen Orange zijn relevant voor Jan Spek Rozen, dat zich uitsluitend op de veredeling van rozen richt.

“Uitbreiding van onze samenwerking in Ecuador is een logische stap, gezien het strategisch belang van het land in de rozenmarkt,” aldus Reinoud Hagen, Managing Director Cut Flowers van Dümmen Orange. “De rozen van Jan Spek Rozen zijn al in diverse markten wereldwijd onderdeel van ons aanbod. We zijn blij dat we nu Ecuador aan de lijst kunnen toevoegen.”

Erik Spek, Directeur Jan Spek Rozen: “Jan Spek Rozen is een familiebedrijf met een betrouwbare naam in de nationale en internationale rozenwereld. We zijn in 1890 door mijn overgrootvader in Boskoop opgericht. Onze titel ‘Koninklijke Hofleverancier’ is onlangs door Koning Willem-Alexander verlengd tot 2040. Dümmen Orange past als partner uitstekend bij onze reputatie en bij het kwaliteitsprofiel dat wij in de markt hebben.”

Voor meer informatie:
Dümmen Orange
www.dummenorange.comJan Spek Rozen
www.rozen.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven