Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sentinel introduceert nieuwe verpakkingslijn

Scindapsuskwekerij Sentinel presenteert haar nieuwe verpakkingen tijdens Trade Fair Aalsmeer. De verpakkingslijn bestaat uit een papieren hoes, een kartonnen 6-gaats-tray en een kartonnen Deense doos. Alle verpakkingen zijn gemaakt van FSC-papier en -karton. 

Met deze nieuwe verpakkingslijn wordt er ingespeeld op de toenemende vraag naar duurzame verpakkingen zonder plastic, aldus Ad Dekkers. “Sentinel wil graag een bijdrage leveren aan de reductie van het gebruik van plastic”, vertelt Ad Dekkers. “Als wij helemaal geen plastic hoezen en trays meer zouden gebruiken, levert dit jaarlijks een besparing van 31.000 kilo plastic op. Daarom vinden wij het zo belangrijk om onze klanten ook een duurzame optie te bieden.” 

De nieuwe verpakkingslijn is vormgegeven in de stijl die kenmerkend is voor Colors of Sentinel. Tijdens de Trade Fair, stand 45.12, zijn de verpakkingen te bewonderen.

Voor meer informatie
Sentinel
www.sentinel.nl 

Publicatiedatum: