Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Cursus Vaste Plantenteelt in Boskoop weer van start

Eind november zal in Boskoop weer de cursus Vaste Plantenteelt starten. Deze is bedoeld voor iedereen met belangstelling voor vaste planten, zowel teelt als handel, en probeert zo praktijkgericht mogelijk alle aspecten van de vaste plantenteelt te behandelen, zowel teelttechnisch als handelstechnisch. Een belangrijk onderdeel vormt ook de achtergrond van de vaste plantenteelt, zoals rustmechanisme, bewaring, bemesting. Andere belangrijke onderdelen zijn assortiment en herkenning van ziekten en plagen. 

De cursus Vaste Plantenteelt wordt georganiseerd onder verantwoordelijkheid van de LTO Cultuurgroep Vaste planten, en wordt gegeven door René van Gastel (GroeiBalans Teelt & Onderzoek).

Bij voldoende deelname gaat de cursus eind november van start in Boskoop. De cursus bestaat uit dertien opeenvolgende dag- of avonddelen, gevolgd door een examenavond. Bij de cursus horen twee excursies. 

Lees meer info over de cursus op de site van GroeiBalans. Of stuur een mail naar René van Gastel: renevg@groeibalans.nl.

bron: lltb

 

Publicatiedatum: