Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kai Mangelberger volgt Madlen Miserius op als projectleider Fruit Logistica

Kai Mangelberger is de nieuwe projectleider Fruit Logistica.
Vanaf 1 november 2021 heeft hij de leiding over het wereldwijde AGF-evenement, dat van 9 tot en met 11 februari 2022 als aanwezigheidsevenement in Berlijn wordt gehouden. Mangelberger, die Fruit Logistica op interim-basis heeft geleid, neemt met onmiddellijke ingang de functie van projectleider over. Mangelberger heeft bijna 20 jaar ervaring in de beurzen- en evenementenbranche en was de afgelopen zes jaar plaatsvervangend projectmanager van InnoTrans, de belangrijkste internationale vakbeurs voor vervoerstechnologie.



Mangelberger volgt Madlen Miserius op, die Fruit Logistica eerst als Product Manager en vervolgens als Senior Product Manager begeleidde. Na twaalf jaren bij Fruit Logistica krijgt zij nieuwe taken en uitdagingen bij de Messe Berlin (Vakbeurs Berlijn).

"Wij willen de constante zijn voor de fruitbranche, een branche die zich vaak snel en flexibel moet aanpassen aan veranderende omstandigheden," zegt Mangelberger. "Wij beantwoorden de vragen die uit deze veranderingen voortvloeien, door deelnemers uit alle sectoren van de waardeketen samen te brengen, door in ons ondersteunende programma vooruit te lopen op toekomstige thema's en door een platform te bieden voor innovaties die ertoe bijdragen dat de AGF-sector klaar blijft voor de toekomst. Ik kijk ernaar uit om deze doelen samen met mijn team na te streven."

Publicatiedatum: