Promotiecommissie Amaryllis en Van der Plas introduceren seizoensmixboxen op de Trade Fair

Om de veelzijdigheid van het Amaryllisassortiment onder de aandacht te brengen komt de promotiecommissie Amaryllis in samenwerking met exporteur Van der Plas met een pilot van drie mixboxen. Deze mixboxen zijn gevuld met vijf keer drie soorten die aansluiten bij de seizoenbeleving van de herfst, winter en lente.

“De Amaryllis wordt doorgaans als echte winterbloem gezien, maar ook in de herfst en het vroege voorjaar is er nog voldoende aanbod om je klanten mee te verrassen,” vertelt Marion Klaver namens de promotiecommissie Amaryllis. “De pilot met mixboxen stimuleert deze seizoensbeleving en geeft bloemisten handvatten om deze beleving te versterken. We zijn blij met de samenwerking met Van der Plas en dat we met name naar de kopende klant van Van der Plas in Duitsland deze actie extra onder de aandacht kunnen brengen”.  Van der Plas biedt zijn klanten in totaal drie verschillende mixboxen. De eerste mixbox bestaat uit opvallende cultivars die de herfstbeleving benadrukken en is beschikbaar vanaf week 44. De pilot wordt ondersteund door inzet van gerichte online communicatie op de Duitse kopende klant.

Trade Fair Aalsmeer
De eerste mixbox – voor de herfst – wordt gepresenteerd en overhandigd in de Floral Trade Group stand op de Royal FloraHolland Trade Fair in Aalsmeer om 10 uur. Deze box wordt overhandigd door Edwin Vellekoop aan Jeroen Judels en Willem van Duyn van Van der Plas. “Graag nodigen we iedereen uit bij stand nr. 21.2 om de mixboxen te bekijken en om kennis te maken met het brede assortiment,” vertelt Jeroen Judels namens Van der Plas.  

Assortimentsposter en catalogus
Het volledige Amaryllisassortiment bestaat uit ruim 130 soorten die allemaal uitblinken in kleur en vorm, geen één is hetzelfde. Het assortiment biedt volop mogelijkheden om gedurende het hele Amaryllisseizoen - van november tot eind februari - gebruikt te worden in boeketten, arrangementen of als solobloem. Om een overzicht te bieden van welke soorten wanneer beschikbaar zijn is er een assortimentsposter ontwikkeld. Deze is gratis te downloaden via de website amaryllisinfo.eu. Het gehele assortiment is verder online in te zien via http://catalog.amaryllisinfo.eu/.

Voor de handel heeft de commissie een catalogus (printversie) uitgegeven met daarin een overzicht van alle cultivars en bijbehorende kwekers. De catalogus is aan te vragen via hello@amaryllisinfo.eu.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven