Eventondernemers Evelien van de Sande en Maurice van Spijk starten nieuw bedrijf: Sand & Spijker

Evelien van de Sande en Maurice van Spijk starten Sand & Spijker, een bedrijf dat zich richt op het verzorgen van beursstands en verrassende productpresentaties, met name voor bedrijven in de tuinbouw- en sierteeltsector. Dit doen zij vanuit hun bedrijfspand aan de Schieweg in Delft.

“We werkten de afgelopen jaren al nauw samen”, vertelt Evelien van de Sande, floraal vormgever en mede-eigenaar van Sand & Spijker. “Maar nu we samen vanuit één bedrijf werken, kunnen we groter denken en uitgroeien tot het bedrijf dat we graag willen zijn: een creatieve, innovatieve speler in de eventbranche die klanten keer op keer weet te verrassen.”

Beurstands en meer: van ontwerp tot realisatie
“We hebben alles in huis om beursstands te bouwen, maar je kunt ons ook vragen voor de inrichting van een showroom, de ontwikkeling van displays of voor de styling van een event", vertelt Maurice van Spijk, mede-eigenaar en industrieel vormgever, verder. "We ontwerpen en ontwikkelen alles zelf. Het product van de klant staat altijd centraal. We maken met name creaties voor ondernemers in de tuinbouw- en sierteeltsector; met bloemen, planten, groenten en fruit dus. Daarbij werken we volgens de laatste trends, met oog voor detail en de focus op duurzaamheid.”

FloraHolland Trade Fair
Sand & Spijker werkt aan projecten in binnen- en buitenland. Tijdens de FloraHolland Trade Fair, die van 3 tot en met 5 november in Aalsmeer plaatsvindt, zijn ze voor het eerst zichtbaar onder de naam Sand & Spijker. “Dan trekken we onze nieuwe bedrijfskleding aan. We bouwen hier diverse stands voor kwekers, kwekersorganisaties en veredelaars. Hoewel onze bedrijfsnaam en uitstraling veranderden, blijven wij wie we zijn: persoonlijk en altijd vol passie en gedrevenheid om de beste service te leveren. We kijken ernaar uit ons bedrijf verder te laten groeien,” besluit Evelien.

Voor meer informatie:
Sand & Spijk
evelien@sandenspijker.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven