Start Talentboom Brancheopleiding Boomkwekerij

Dinsdagmiddag 26 oktober jl. startte de Talentboom Brancheopleiding Boomkwekerij met de eerste groep in Boskoop. Dit is voorafgaand op feestelijke wijze gevierd. Betrokkenen en genodigden waren zowel fysiek als online aanwezig. Na het ontvangst werd er speciaal welkom geheten aan docent Peet Stolwijk van Yuverta, Anja van Tilburg van de Greenport Boskoop, Robert Soesman van Talentboom, Michiel Gerritsen van het Boomkwekerijmuseum en Jan van Leeuwen van LTO Vakgroep bomen, vaste planten en zomerbloemen

Lintje knippen
Na een korte introductie op het ontstaan van de brancheopleiding door Robert Soesman en een toelichting op de samenwerking door Marleen van Arendonk werden alle aanwezigen kort welkom geheten door Michiel Gerritsen van het Boomkwekerijmuseum. Aansluitend was het tijd voor de officiële handeling, het doorknippen van het lintje door Jan van Leeuwen van LTO. Ondanks dat er geen snoeischaar werd aangereikt wist Jan de ondertussen binnenkomende deelnemers te vermaken onder het genot van een kop koffie en het bijpassende gebakje ‘Boskoops tuintje’.

Onder leiding van Peet Stolwijk en Marleen van Arendonk van Yuverta Leven Lang Ontwikkelen hebben de 18 deelnemers, waaronder 2 dames, de brancheopleiding afgetrapt. 

De opleiding wordt aangeboden door CURIO in Breda, zone.college in Zwolle en Yuverta in Boskoop, Geldermalsen en Horst. Meer informatie over de opleiding vindt u hier.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven