Koen Pack rocks met steengoede nieuwe producten

Voor het nieuwe seizoen presenteert Koen Pack een vernieuwd assortiment verpakkingen in haar uitgebreide showroom van 1.000m2. Ook de stand op de Trade Fair in Aalsmeer wordt weer ingericht met de nieuwste inspiratie van toegevoegde waarde voor bloemen en planten. Kwekers, groothandelaren, exporteurs en boeketterieën zijn van harte uitgenodigd om al het moois te komen bekijken. Er rijdt een shuttlebus vanaf het bedrijf aan De Loetenweg en de veiling om iedereen de kans te geven niets te missen.


Saskia Peters

Saskia Peters, Graphic Designer: "Ook dit jaar hebben we weer een vertaling gemaakt van de huidige- en komende trends naar onze nieuwe collectie. Samen met ons designteam hebben we hard gewerkt om dat te laten zien in onze nieuwste catalogus, boordevol inspiratie!"

'Let’s rock together'
De designers bij Koen Pack laten zich inspireren door gebeurtenissen in de wereld, en de pandemie is er daar een van. "We hebben hier allemaal mee te maken, daardoor zoeken we stabiliteit en zekerheid. Je ziet een trend opkomen wat geïnspireerd is op stenen,  dat zie je terug in de materialen, vormen en kleuren. Stenen symboliseren kracht, geven rust en zekerheid. Want een steen verandert niet. Zo is Koen Pack hier ook door geïnspireerd geraakt en hebben we dit vertaald naar steengoede nieuwe producten, naar vijf nieuwe thema’s waarin stenen centraal staan."

Vraag de gratis catalogus voor 2022 aan door een mail te sturen naar sales@koenpack.com of kom langs in Stand 15.13-15.15 in Aalsmeer tijdens de beurs.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven