De Jong Plant breidt assortiment uit met terras- en balkonbloeiers

De Jong Plant heeft de nieuwe verkoopcatalogi uitgebracht. In de Future Plant Sales brochure en in de Summer Collection brochure valt op dat er veel nieuwe verschijningsvormen van hortensia's en andere bloeiers worden gepresenteerd. 

Ieder jaar wordt het jaarronde verkoopprogramma bekeken door het team van de Jong Plant. Om tuincentra in Nederland en de rest van Europa te voorzien van hoogwaardige tuinplanten staat een reeks aan collecties en bijzondere merken klaar om geïntroduceerd te worden. Opvallend zijn de bloeiers op rekjes of in kant-en-klare patiopotten onder het concept Colour Your Table. "De reden van deze nieuwe soorten in het assortiment komt mede door de veranderende trends", aldus Dave van der Heiden (verkoop De Jong Plant).

"We zien dat onze klanten steeds meer stad- en micro tuinideeën presenteren. De meeste verkoopconcepten van tuinplanten die De Jong Plant voert worden exclusief geteeld en verkocht. Zo hebben we alle grip op de kwaliteit en uitstraling van het product en concept en daarnaast weten klanten dat ze bij ons aan het juiste adres zijn voor een onderscheidend eindproduct. Dit daagt ons uit om mee te denken en niet alleen te innoveren in bijzondere en duurzame rassen, maar ook in verschijningsvormen die o.a. geschikt zijn voor vertical gardening of op de tuintafel i.p.v. in de vollegrond."

De verschillende catalogi vindt u hier.

Voor meer informatie:
De Jong Plant BV

Alfensvaart 11
2771 NM Boskoop
+31 (0)172 210115
info@dejongplant.nl
www.dejongplant.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven