Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

15 studenten met directeursambitie gezocht

In de week van 15 tot en met 19 november 2021 krijgen 15
topstudenten de kans om een directeur in de voedingstuinbouw of sierteelt te adviseren. Zij gaan 1 dag meelopen en ondertussen moeten zij aan een uitdagende adviesopdracht werken. Het programma, 'Directeur voor 1 dag', wordt georganiseerd door Glastuinbouw Nederland, HortiHeroes, HandelGroeit
en SeedValley.

“Het aantrekken van talent in de glastuinbouwsector is nog steeds een uitdaging en vraagt blijvende aandacht, aldus Lenny Dijkshoorn,  initiatiefnemer van Directeur voor 1 Dag. "Het
bedrijfsleven zit te springen om goede mensen. Directeur voor 1 Dag draagt bij aan het verder versterken van het imago de sector."

Het is niet de eerste editie van het evenement. Ook in voorgaande jaren kregen studenten deze kans. Lenny: "Bedrijven zijn erg enthousiast over het evenement en stellen graag hun tijd en energie beschikbaar om jong talent te enthousiasmeren voor een carrière in de sector. Bijzonder is ook dat er bedrijven uit verschillende Greenportgebieden in Nederland meedoen."

Deelnemende directeuren komen onder andere van Best Fresh Group, Scelta Mushrooms, Royal Flora Holland, KP Holland, Dutch Flower Group, Royal Brinkman, Gipmans, PopVriends en AgroCare.

Hoe kunnen studenten zich aanmelden?
3de of 4de jaars hbo/wo Studenten kunnen zich aanmelden via de website hortiheroes.com/directeurvoor1dag. Studenten moet er wel snel bij zijn, want er zijn slechts 15 plekjes beschikbaar. Aanmelden kan tot 1 november 2021.

Bron: HortiHeroes

Publicatiedatum: