Schreurs opent deuren voor klanten in eerste week van november

Rozen en gerbera veredelaar en vermeerderaar Schreurs organiseert een huisshow voor professionele telers en andere geïnteresseerden van 1 tot en met 5 november 2021. Vertegenwoordigers staan klaar om bezoekers te assisteren.

Schreurs organiseert de huisshow op het hoofdkantoor aan de Hoofdweg 81 in De Kwakel. Klanten kunnen de huisshow van 08:00 tot 18:00 uur bezoeken. “Er wordt uitgekeken naar de fysieke bezoeken,” zegt Melchior Moen, commercieel directeur: “Telers willen het gewas bekijken en voelen, dat gaat vanzelfsprekend niet via een online meeting. Daarnaast is het fijn dat we elkaar weer in het echt kunnen spreken.”

De afgelopen periode heeft Schreurs niet stil gezeten. Peter Schreurs, directeur en eigenaar: “De afgelopen jaren hebben we hard gewerkt aan het verbeteren van ons huidige assortiment, evenals de ontwikkeling van nieuwe rassen. Daarnaast hebben we ook onze showkas vernieuwd.”

Het gehele nieuwe assortiment voor zowel rozen als gerbera’s wordt gepresenteerd. Daarnaast kunnen ook bekende rassen zoals Red Naomi! en Kimsey bewonderd worden. Vertegenwoordigers staan klaar om bezoekers te assisteren en te informeren over de laatste ontwikkelingen.

Wilt u van tevoren een afspraak maken voor een bezoek? Dat kan door te mailen naar uw contactpersoon of naar Corina Lek via corina.lek@schreurs.nl

Voor meer informatie:
Schreurs
www.schreurs.eu

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven