Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vernieuwde showkas Dümmen Orange belicht met watergekoelde leds

Voor de showkas in De Kwakel heeft Dümmen Orange gekozen voor een hybride verlichting systeem met de watergekoelde ledbelichting van Oreon. De Dutch Powerhouse Empress zal geïnstalleerd worden in de rozen en chrysanten showkas.

Koen Stigter, Global Product Manager bij Dümmen Orange: "De vernieuwde showkas is volledig uitgerust met state-of-the-art tuinbouw technologieën. Als toonaangevende veredelaar zijn wij constant bezig met innovatie en het testen van nieuwe soorten en teelttechnieken. Verduurzaming is een onderwerp waar wij constant mee bezig zijn, de watergekoelde ledlichting van Oreon sluit hier goed bij aan. Met ledbelichting in onze showkas geven wij onze klanten de kans om de toepassing in de praktijk te zien. Daarbij is het leerzaam voor zowel Dümmen Orange als Oreon om toepassing te monitoren in de rozenteelt.”

Salesmanager Peter Barentsen over deze samenwerking: "Dümmen Orange is een vooraanstaande partij in de internationale glastuinbouw. Jaarlijks bezoeken duizenden telers hun showtuinen, voor Oreon een unieke mogelijkheid om telers over de hele wereld met onze lampen en waterkoelingstechniek kennis te laten maken."

De Empress lampen zullen in het laatste kwartaal van dit jaar worden geïnstalleerd in de chrysanten en rozen showkas.

Voor meer informatie:
Oreon
info@oreon-led.com
www.oreon-led.com

Publicatiedatum: