Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

28 oktober: Research Impact Accelerator Event in World Horti Center

Op 28 oktober vindt in het World Horti Center het Research Impact Accelerator Event plaats dat zich richt op de huidige mogelijkheden om de impact van tuinbouwonderzoek voor de praktijk nog verder te vergroten.

Key Note speaker is David Sweeney, Executive Chair van Research Engeland en architect van het Research Excellence Framework dat in Groot-Brittanniƫ de onderzoekswereld meer heeft weten te richten op de maatschappij. David, die de grootste onderzoeksfinanciering ter wereld leidt, zal aangeven welke lessen hieruit voor Nederland zijn te trekken en wordt daarbij ondersteund door een onderzoeksrapport dat op het seminar wordt uitgebracht door Innovaconnect over Impactbevordering binnen de tuinbouw. Een aantal scherpe aanbevelingen worden gepresenteerd over meer effectieve consortiavorming voor Impact maximalisatie.

Daarnaast zullen onder leiding van Ernst van den Ende, directeur Plant Sciences Group van Wageningen University & Research, lessen getrokken worden over de beste rolverdeling in het veld samen met sleutelspelers vanuit NWO, het bedrijfsleven en uiteenlopende wetenschappelijke disciplines.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden door naar de website van Impact 2025, een programma van de Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen. 

Publicatiedatum: