Anderson Electronics (Shenzhen):

"We hebben ledlampen ontwikkeld met een PPFD-instelnauwkeurigheid van 3%"

De stand van Anderson Electronics (Shenzhen), waar slimme ledgroeilampen werden getoond met een aan te passen spectrum, was een van de drukst bezochte plekken van de Horti China Fair, die in september 2021 werd gehouden. Directeur Charlie Zhao en chief engineer William Lam introduceerden de nieuwste serie FY50-T-lampen.

Verschillende spectrumratio's aanpassen voor de verschillende groeistadia van de gewassen
Met de huidige beschikbare kunstmatige belichtingssystemen kunnen telers de periode en intensiteit van de hoeveelheid licht bepalen. Veel van die systemen kunnen alleen belichting over het volledige spectrum bieden, terwijl er een efficiƫntere manier mogelijk is. Doorlopend onderzoek toont aan dat de specifieke golflengte van het licht waaraan de planten worden blootgesteld niet alleen de fotosynthese stimuleert, maar ook sterk invloed heeft op de morfologie en fysiologie van de gewassen.

"Het is bijvoorbeeld bewezen dat als je blauw licht toevoegt aan een spectrum de bladeren van komkommer- en slaplanten groter worden. Tomatenplanten die alleen onder rode ledbelichting groeien, worden juist weer hoger. Na jaren van onderzoek en uitgebreid testen kunnen we nu de Floryn LED-groeilampen introduceren met volledig aanpasbare spectrums. Door gewassen te belichten met licht van een specifieke golflengte kun je de effecten van de fotosynthese stimuleren en hogere opbrengsten krijgen binnen een kortere periode, met producten van een goede kwaliteit," zegt Charlie.

PPFD-instelnauwkeurigheid van 3%
Chief Engineer William Lam licht de voordelen van Floryn-lampen toe: "Een van de grootste voordelen van Floryn-lampen is de hoge PPFD-instelnauwkeurigheid. De huidig beschikbare lampen hebben een precisie van 10% of hoger, maar wij hebben deze weten te beperken tot 3%. Dit is heel erg belangrijk voor de toekomstige toepassing van spectrums in de tuinbouwsector. Gebruikers kunnen het spectrum aanpassen via een app, zodat ze eenvoudig op afstand de spectrums kunnen afstemmen op de verschillende groeifases van het gewas."

"We willen de moderne tuinbouw in het digitale tijdperk promoten"
Anderson Electronics (Shenzhen) is opgericht in 1996 en is een bedrijf dat volledig door Hong Kong is gefinancierd en is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van slimme ledgroeilampen. Deze worden door veel lokale en internationale klanten ingezet in de tuinbouwsector.

"We hebben een ISO 9001:2008-certificering en alle producten hebben strenge kwaliteitscontroles ondergaan om te voldoen aan internationale standaarden, zoals CE, RoHS, FCC en UL Listed. We leveren op tijd, hebben goede prijzen en reageren altijd snel op vragen van klanten. In de toekomst blijft Anderson streven naar kwaliteitsproducten die de vooruitgang van de moderne tuinbouwsector in het digitale tijdperk ondersteunen."

Voor meer informatie:
Mike Zhao
Anderson Electronics (Shenzhen) Co., Ltd.
+852 9720 6520
mikezhao@andersonelectronics.com.hk
www.aodesen.zgkpz.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven