Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

CNV Vakmensen bereikt cao-akkoord met FloraHolland

CNV Vakmensen heeft overeenstemming bereikt met de directie van FloraHolland over een nieuwe cao voor de circa 2800  medewerkers van de veilingorganisatie. De nieuwe cao gaat met terugwerkende kracht gelden vanaf 1 juli 2021 tot en met 31 december 2022. De leden van CNV Vakmensen krijgen tot 27 oktober de tijd om hun stem uit te brengen over het cao-onderhandelingsresultaat

Op 31 december 2021 ontvangen werknemers met een vast contract een eenmalige uitkering van 850 euro bruto. Dit bedrag kan ook worden benut voor het aankopen van verlofdagen. Uitzendkrachten die het hele kalenderjaar al in dienst zijn ontvangen 200 euro als eenmalige uitkering. In juni volgend jaar volgt een structurele loonsverhoging met 2%.

Volgend kalenderjaar worden de onderste loonschalen verhoogd naar 13 euro als maximaal uurloon. Werkgever en vakbonden hebben verder afgesproken nog voor het eind van dit jaar duidelijke afspraken te hebben over een goede verdeling tussen werk en privé. In mei volgend jaar moet er een werkbare afspraak liggen voor vervroegd uittreden volgens de nieuwste RVU-regels.

bron: CNV Vakmensen

Publicatiedatum: