Roger Kamoen nieuwe CFO Perfect Plant Deal

Per 1 oktober 2021 is Roger Kamoen toegetreden tot de directie van Perfect Plant Deal in de rol van Chief Financial Officer.

Roger (48) gaat, na een periode van meer dan 13 jaar bij Beekenkamp Plants, een nieuw avontuur aan bij één van de snelst groeiende online aanbieders van bomen en planten.

Perfect Plant Deal, gevestigd te Bleiswijk (Nederland), biedt e-commerce partijen fulfilment oplossingen voor de online verkoop van bomen en planten. In haar moderne distributiecentrum worden jaarlijks ruim 2 miljoen verse planten vanuit een breed netwerk van kwekers aangeleverd, gecontroleerd op kwaliteit en, middels speciaal ontworpen verpakkingen, rechtstreeks verzonden naar consumenten in 14 Europese landen.

Franck van Dijk, CEO Perfect Plant Deal: ’’Perfect Plant Deal heeft met de komst van Roger Kamoen een absolute topper in huis gehaald, die direct een toegevoegde waarde zal zijn binnen de directie en de te realiseren groeistrategie. Daarbij hebben we Roger in korte tijd al leren kennen als een fijne persoonlijkheid, die moeiteloos in ons hechte team gaat passen.’’

Guus Overdijkink, Victus Participations: “De plannen die wij hebben met Perfect Plant Deal liegen er niet om en daar dient dan ook een zwaargewicht aan het financiële roer te staan. Met de komst van Roger denken we die in huis te hebben gehaald en zien dan ook uit naar een langdurige en succesvolle samenwerking.’’

Voor meer informatie:
Perfect Plant Deal
www.perfectplantdeal.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven