Nederlandse bloemen trekken bekijks op Frans bloemistenevenement

In Frankrijk zijn de bloemistenevents (ook) weer begonnen, 3 en 4 oktober jl. werd salon Novafleur gehouden in Tours, Frankrijk. Flower Circus was hier aanwezig om Nederlandse kwekers en veredelaars onder de aandacht te brengen op de voor Flower Circus zo een bekende manier. John Elstgeest deelt hieronder een kort (foto)verslag.

Speciaal voor de gelegenheid was Belgisch kampioen, en Flower Magician, Stefan van Berlo mee om te demonstreren met de producten van de kwekers en veredelaars. Dat Stefan een ware artiest is bleek wel uit de stukken welke hij maakte, en hoeveel aandacht de stand trok.

Hoewel er in Frankrijk nog een mondkapjesplicht is, was de sfeer weer als vanouds, en was het erg goed om oude vrienden weer te zien, en veel nieuwe vrienden te maken.

Dat de bloemisten ook echt weer op een evenement zaten te wachten bleek wel door het aantal bezoekers. Die was boven verwachting.

De bloemist laat zich graag verassen met nieuwe soorten bloemen en is op zoek naar speciale dingen om zich te kunnen onderscheiden van de massa.

Tijdens salon Novafleur weren ook nog 2 bloemistenwedstrijden georganiseerd, waardoor het een leuke, gezellig druk evenement was.

De volgende bedrijven gingen met het Circus op pad: Anthura, Deliflor Chrysanten, Chrywijk, Florein Gerbera, Lugt Lisianthus, De Opstal, DGC en Approved Chrysant.

Voor meer informatie:
John Elsgeest
Flower Circus

+31 651 26 36 56
info@flowercircus.nl
www.flowercircus.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven